ANMÄL DIG HÄR!

Anmäl dig genom att ange din mejladress! Vi kommer sedan skicka ut en inbjudan inom 24h till din mejl med en youtube-länk. Dubbel-checka din skräppost ifall inbjudan råkat hamna på vift.

OBS! Glöm inte att schemalägga eventet i din digitala almanacka. 

Tid: 24 april, kl.13:00 - 15:00

Vi ses den 24 april!

GDPR

Paraply hanterar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Din e-post finns med i vårt register eftersom vi tidigare har varit i kontakt med dig eller försökt komma i kontakt med dig. Vi hanterar och sparar dina uppgifter och din e-postadress för fortsatt kontakt, att skicka inbjudningar, nyhetsbrev och annan information som vi tror kan vara av intresse.
Din e-postadress används inte för andra ändamål och lämnas inte ut till annan part. Du kan när som helst få dina uppgifter borttagna genom att meddela detta till info@paraply.org eller genom vändande mail.

WEBBINARIET "VÅGA SE"

De senaste åren har vi sett en ökning i sexuella övergrepp mot barn online; ett område där många vuxna känner att kunskapen inte räcker till. Paraply och HELP har därför satt ihop ett webbinarium tillsammans med en rad experter för att fylla de kunskapsgapen, samt för att rusta föräldrar och pedagoger med rätt kunskap och verktyg för att kunna skydda barn i sin närhet. Webbinariet fokuserar på både fysiska övergrepp och övergrepp som sker online.

Våra expertpaneler består av sakkunniga från framstående institut och organisationer som alla på olika sätt jobbar mot sexuellt våld mot unga. I diskussionerna kommer vi huvudsakligen beröra områden som 'online-övergrepp', 'psykisk ohälsa', och 'verktyg'. Detta är något vi hoppas på att du som förälder eller som verksam inom ett yrke där du är i kontakt med barn kommer ha nytta av framöver. 

Webbinariet erbjuds helt gratis! 

Men vill du stötta vårt arbete får du gärna swisha valfri gåva till 1235614748. Märk gåvan med "Rädda små". Dessa pengar går oavkortat till utställningen "Om kläder kunde berätta". Läs mer om utställningen här. 

WEBBINARIETS FANTASTISKA EXPERTER!​​

För frågor gällande webbinariet, vÄnligen kontakta:

julia.blomquist@paraply.org