VÅRT SYFTE

I takt med att teknik, som appar, spel och onlineforum utvecklas, utvecklas även förgripares metoder för att komma åt barn. Här befinner vi oss just nu i ett kritiskt läge, då många vuxna som har egna eller på något sätt jobbar med barn saknar rätt kunskap och verktyg för att kunna förse barn i trygghet. 

 

Vi tror starkt på att om vuxna har mer kunskap kring hur förgripare kommer åt barn och har de rätta verktygen för att upptäcka och motverka i tid, kan vi tillsammans göra en större insats för att skydda barn i vår närhet. 

Vi tror på förändring genom ökad kunskap.

Paraply och HELP organiserar nu ett webbinarium för vuxna som är i daglig kontakt med barn. Har du svårt att hänga med den tekniska utvecklingen kring spel och appar? Vare sig du är förälder, barnskötare eller pedagog kommer du få tillgång till viktig information och användbara verktyg att kunna skydda barn i din närhet.

 

Webbinariet fokuserar på hur dagsläget med sexuellt våld mot barn ser ut, online-övergrepp & grooming samt verktyg för att kunna identifiera och ingripa om ett barn far illa.

Webbinariet erbjuds helt gratis. 

Tid: 13:00 - 15:00 den 24 april 2021.

Klicka här att anmäla dig till webbinariet!

För frågor gällande webbinariet, VÄNLIGEN KONTAKTA: julia.blomquist@paraply.org