VILKA ÄR VI?

Vi som samordnar webbinariet är organisationerna Paraply i samverkan med HELP.

Paraply tog sin start år 2015 och arbetar utifrån Barnkonventionens stadgar med speciell fokus på artiklarna: 19, 34 och 35.​ Vi är en ideell förening som är politiskt och religiöst obunden. Vi jobbar för en värld helt fri från sexuella övergrepp på barn - en utopi som i dagsläget är långt bort. Det är ett gediget arbete som sker genom bland annat utbildning, opinionsbildning, metodutveckling och stöd till utsatta personer. Våga se - webbinariet faller under vårt arbete med 'prevention genom utbildning'.

Hemsida: www.paraply.org 

 

Help H.E.L.P är en organisation som genom att driva olika projekt vill kunna bidra till att förebygga och minska sexuell utsatthet för barn och vuxna runt om i världen.
Vi hoppas att genom samarbete med organisationer som har liknande mål kunna vara med och förändra situationen för de som utsätts eller riskerar att utsättas för olika typer av övergrepp.

Hemsida: www.help-org.com 

KONTAKTA OSS

Frågor om webbinariet > julia.blomquist@paraply.org

Paraplys mejl > info@paraply.org

HELPs mejl > Info@help-org.com

Ett stort tack

Vi tackar alla experter som genom sitt engagemang ställer upp gratis och därför gör det möjligt för oss att erbjuda webbinariet, helt utan kostnad, till alla vuxna som vill ta del av denna viktiga kunskap.

mebo_logo.original.jpg

Ansvarig organisation

Paraply org.

E-mail: info@paraply.org

Hemsida: www.paraply.org

HELP logga.png